Gå til hovedinnhold
KOM I GANG

For designere

I denne guiden viser vi deg vår designprosess og hvordan vi jobber med følgende verktøy når vi designer til digitale flater.

Verktøy

Logo av programmet Abstract
Abstract

Lagring av Sketch-filer, versjonshåndtering, samarbeid, tilbake-melding, deling og specs til utviklere.

Logo av programmet Sketch
Sketch

Verktøy for å designe digitale skisser.

Logo av programmet Craft
Craft

Plug-in som overfører skisser og publiserer prototyper direkte fra Sketch til Invision.

Logo av programmet Invision
Invision

Brukertesting og utvikling av prototyper.

Tilganger

For tilgang til felles lagring og skissebibliotek i Abstract, kontakt Sara Johansson For introduksjon til verktøy eller prosesser kan også Long Ngo hjelpe til - eller kontakt oss på Slack på #talk-designsystem.

UX-møter

For å for å sikre brukeropplevelse på tvers av flater har vi fast UX-møte hver tredje torsdag. I møteuker vil det komme påminnelse om dette i vår felles Slack kanal #work-ux-design, og alle kan melde inn problemstillinger de vil diskutere i denne tråden eller i fellesdokument her. Mellom møtene oppfordrer vi alle å dele skisser underveis for innspill fra de andre Ux’erne på #work-ux-skisser.

Ved behov setter vi opp workshops/arbeidsmøter på aktuelle tema, eller til hjelp med videreutvikling av Enturs Designsystem. Det er også mulig å be om bistand til fasilitering eller deltakelse ved brukertesting, designsprint, designdiskusjon, demo eller retrospektiv, for den som måtte ønske det.