Gå til hovedinnhold
IDENTITET

Logo

Streken i logoen setter fokus på EN og det som gjør oss unike. Streken er et symbol på innholdet i sin mest minimalistiske form.

Logoen er vår signatur, og skal være tilstede på alle uttak. Vi har utarbeidet en rekke retningslinjer for bruk av logo, og endel eksempler på bruk som skal unngås. Det er viktig at du følger disse, så vi oppnår et konsekvent uttrykk.

Vi har laget ulike logopakker som passer til alle formål, og som kan lastes ned her på siden. RGB er til digitalt bruk, og CMYK til trykk.

Visning

Entur Logo Blue: Brukes på lyse bakgrunner og rolige bilder.

Logo i sort eller hvit skal unngås såvidt mulig, og brukes kun som unntak, i sort/hvite uttak. Hvis nødvendig settes logoen i fargen som gir best kontrast mot bakgrunnen.

Frisone og minimum størrelse

Frisone rundt logo

For at lesbarheten til logoen skal være tydelig er det viktig å respektere frisonen, så logoen ikke blir forstyrret. Unngå å plassere tekst, bilder eller annet i dette området. Plasseres logoen i et hjørne av et format, er dette absolutte minste avstand den bør ha til formatets kanter.

Minimum størrelse

Når logoen skal representeres i små størrelser er det viktig at høyden ikke blir lavere enn 25 px på digitalt eller 6 mm på trykk.

Retningslinjer for bruk

Endre, forvrenge eller behandle logoen galt kan føre til uklar kommunikasjon. Aldri forsøk å lage logoen selv, i en annen font, eller endre størrelsen eller proporsjoner. Under er et par eksempler på hva du skal unngå.

Denne logo varianten skal kun benyttes som app-ikon for iOS, Android og AppGallery. I tillegg til Favicon.

Frisone rundt app-ikon

Plasseres ikonet i et hjørne av et format, er dette absolutte minste avstand den bør ha til formatets kanter.

Rediger denne siden på Bitbucket