Gå til hovedinnhold
IDENTITET

Illustrasjoner

Det er utviklet et eget illustrasjonsbibliotek for Entur i samarbeid med illustratør Sandra Blikås. Illustrasjonene skal kun brukes til Enturs offisielle produkter og er lisensert til bruk i våre digitale kanaler.

Motivene i illustrasjonene viser ulike situasjoner og møter i trafikkbildet som er en representasjon av Enturs rolle i kollektiv-Norge. Illustrasjonene er med på å menneskeliggjøre uttrykket til Enturs digitale flater. Illustrasjonsstilen tar utgangspunkt i norsk natur og landskap, og bygger videre på Entur sin visuelle profil for å skape gjenkjennelse og en rød tråd i identiteten.

Hovedillustrasjon

Hovedillustrasjonen skal anvendes slik at det oppleves som brukerens første møte med Entur, og brukes for å introdusere hvem vi er. Brukes f.eks på introsider som onboarding-illustrasjon.

Illustrasjon for landingssider

Disse illustrasjonene kjennetegnes av et landskaps-format og brukes for å fremheve, visualisere og myke opp innholdet på en ellers teksttung side. Brukes hovedsakelig på landingssider på web. Disse skal helst dekke hele nettsidens fulle bredde og ikke settes inn i en to-kolonners grid.

Vignetter

De små illustrasjonene brukes primært på informasjonssider, modaler, infomeldinger, feilmeldinger og sider hvor det mangler innhold («empty states»).

Vignettene brukes for å hyggeliggjøre meldinger som kan være kjedelig eller irriterende for brukeren å få. Det skal ikke brukes mer enn tre slike illustrasjoner på én sidevisning, og i tilfeller hvor det brukes mer enn én vignett på en side bør de settes i en fler-kolonners grid.

Dyr

Mennesker

Landskap

Rediger denne siden på Bitbucket